the-road-ahead

Vilken händelserik vår och sommar jag har haft.

Min Reiki-masterutbildning är klar och nu väntas en avslutande kurshelt i Karlstad i oktober då jag blir diplomerad Grand master i Reiki vilket innebär att jag får hålla utbildningar i Reiki. Kanske kommer det i framtiden finnas massa Reikis som kursat hos mig! Men innan det blir aktuellt så vill jag nog få mer erfarenhet först.

En ball grej som hände under min initiering på masterutbildningen var att min Reikilärare som dessutom är medium, sa att hon fick syner av att hon hade gett mig en Reiki initiering i ett tidigare liv! Detta innebär att jag har varit Reikimästare förr! Jag finner inte detta helt otroligt, då jag har tyckt att jag haft så lätt att lära mig detta, och att jag många gånger har gjort saker innan hon lärt ut det på kurserna. Min tanke runt detta är många, bland annat kan jag undra om jag var man eller kvinna? När var detta, vilket århundrade eller årtionde? Hur såg jag ut och vart bodde jag?

 

Jag fick även den dagen kontakt med min Reiki-mästare, han som är mig behjälplig från andra sidan! Det var en mycket omtumlande och vacker upplevelse! Jag blev mycket rör och tagen av detta möte. Och jag måste säga att efter de mötet och den sista initieringen så har min Reikikraft blivit mycket mer kraftfull.

Om en månad så bär det av till Karlstad för att knyta ihop Reiki-säcken. Vad som kommer efter det, ja, det vet jag inte i nuläget.

Just nu har jag påbörjat en fördjupningskurs i meditation, kanske är det nästa stig jag ska in på, det blir som det är tänkt som jag brukar säga.

Livet är nu harmoniskt och trivsamt och jag vill inte vara någon annan stans än här och nu!

Men jag ser mycket fram emot att se vart min livsväg leder, vad som kommer bakom nästa hörn. Min väg är förutbestämt och bara jag följer mitt hjärta och gör det som känns rätt, så kommer det bli bra. Jag är nu en bra bit in, och ser med spänning fram emot nästa händelse i livet!

Att bli mer aktiv här i min blogg, känner jag är rätt, så detta ska nu när allt annat lugnat ner sig lite prioriteras upp!

Så vi hörs, nej, så kan jag inte skriva när ni faktiskt läser, vi ses, känns inte rätt de heller.. på återskrivande till er läsare? Äh, ni fattar ju vad jag försöker förmedla. Jag skriver på, och ni läser, om ni vill! 🙂

Kärlek!
V.

Kommentarer

comments