Oj vad det snurrar massa nya tankar i mitt huvud nu! Jag sitter nämligen och funderar på att börja göra halsband och malas. Det finns så många sidor på nätet om hur man gör och vart man kan köpa material. Jag blir så himla sugen att prova. Hur svårt kan det vara liksom?! Men vad ska jag göra med de halsband eller malas jag tillverkar? Ska jag ha dom för egen del? Ge bort dom till nära och kära? Eller ska jag börja sälja dom?

Om jag ska sälja, så behöver jag kanske visa upp dom på något vis. Ska jag då bygga ut min hemsida, som är nästintill obefintlig i dag då jag stängt ner flera sidor i och med att jag la ner min firma, och öppna upp den igen med en webbshop?

Min son som har byggt min hemsida, är ju superduktig på webbshoppar, så just det oroar mig inte så mycket. Det är mer det att jag tror att jag måste ha en färdig plan innan jag ens gjort mitt första halsband!

Jag kanske skulle nöja mig med att köpa hem lite material, och göra några för egen del och se hur det faller ut. Jag kanske tycker att det är supertråkigt och då lagt ner massa jobb i onödan. Men jag tror ju att jag skulle tycka att det är superkul! Det känns liksom som om jag måste göra mer kreativa saker i mitt liv, för att få lite balans på min vardag!

På mitt dagliga jobb så jobbar jag ju på kontor, vänder papper, räknar siffror och pratar massor i telefon. Att då få vara lite kreativ i det tysta, i mitt inre lugn tror jag att jag kan göra vackra halsband. Om jag lyssnar inåt och går på känslan. Helt tvärt emot vad jag gör i vardagen. Där är allt givet, där finns det lagar och regler för hur saker ska göras och vara. Så att bara släppa lös kreativiteten är nog vad jag behöver för att uppnå sinnesro tror jag. Ett komplement till att måla helt enkelt.

Detta är förvisso inte en ny tanke, den har legat i bakhuvudet och spökat lite av och till. Men nu pockar den på min uppmärksamhet mer än någonsin! Är det dags att ta tag i detta tro?

Jag får nog ta och suga på denna karamell ett litet tag till tror jag. Kanske köpa hem lite material och se vart det bär vägen. Jag måste nog öva på att ha tålamod, och låta det ha sin gilla gång. Men just det där med tålamod, det är inte min starka sida. När jag har en idé, så ska det ske nu och helst nyss!

Men bara genom att skriva lite om det, så ger det mig ett perspektiv på hur tokig jag är när jag tänker för långt fram i tiden. Jag måste backa lite, och vara mer i nuet!

Just nu vill jag prova göra några halsband! Så, jag ska nog sätta mig och beställa hem lite material tror jag och testa!

Kanske blir det en flopp, ja då kommer ni inte höra mer om detta. Men blir det en hit, att jag älskar att skapa smycken, ja, då kommer ni se dom framöver!

 

Kärlek!

V.

Kommentarer

comments