Idag var jag ner och tränade igen. Det i sig är inte så himla märkvärdigt, då jag faktiskt tränar fler gånger i veckan än de dagar jag inte tränar. Men det som gjort denna dag lite speciellt är att jag har varit ner i boxen och kört! Inte hela passet, för jag började uppe som vanligt med lite olika övningar såsom armhävningar, situps, jumping jacks, plankan, ryska situps, hopprep, magövningar där jag ligger på rygg och lyfter benen mfl.

Men, idag gick jag även ner i boxen, som inte alls var så skrämmande som sist, och övade på mina pull ups. Det är lättare att rigga upp för dom där nere tycker jag. Jag har ju skrivit tidigare att jag skulle försöka filma mina övningar jag gör med gummibanden för  att visa er som inte vet hur man gör med gummiband som hjälpmedel. Idag fick jag till en film. Kolla!

Detta var i slutet av mitt träningspass så jag var ganska trött! Ser att jag glömmer att ha vänsterfoten bakom höger fot. Tror det blev 10 stycken pull ups totalt i dag. Det är jag nöjd med. Målet just nu är att kunna göra tio stycken i rad med detta gummiband. Sen byta till lättare och lättare band och till slut kunna göra 10 utan band! Jag har ingen tidsgräns på detta då jag inte har en aning om hur lång tid det kan ta.

Sen har jag även lovat en film på armhävningar med gummiband. Så här kommer den.

Även här är jag ganska trött, då jag tidigare under passet gjort kanske 40 stycken armhävningar. Jag tror jag skulle kunna börja träna denna övning utan gummiband nu. Men och andra sidan så spelar det ingen roll om jag fortsätter heller med gummibanden. Dessa satt så lågt och ett lätt gummiband, så det är tveksamt om det ens gjorde någon nytta.

Sen gick det helt bananas där nere i boxen. Kände hur HSPS bokstäverna ropade på mig! Hallå!!! Handstand Push Ups då? När ska du prova det??? Tja, kan ju vara bra att träna på att stå på händer först kanske! Så från tanken till handling, för här är det inte tanken som räknas! Jag provade att stå på händer på första gången sen jag kanske var tolv år! Kolla!

Lite mallgroda jag är nu! Jag hade provat några gånger innan jag spelade in det, så detta var tredje gången. Nästa gång ska jag komma ihåg att stoppa in tröjan baktill också. 🙂

Nej herr PT, jag svor inte, så jag ska inte straffas med 10 armhävningar! 🙂

Nu är jag lite ny-taggad på träningen igen då jag har nya utmaningar att träna på. Jag måste ha det känner jag för det får inte bli stiltje och trist. Inte samma övningar varje gång och jag måste ha nya utmaningar. Så nu är det att sluta med gummiband gällande armhävningar om Herr PT håller med om att det kan vara bra. Att fortsätta träna på pull ups och chins samt stå på händer, tillslut utan vägg!

Wopp Wopp!

Idag är jag en liten mallgroda!

Kärlek!

V.

 

 

Kommentarer

comments