Tiden går så fort! När jag var barn så tycket jag att sommarlovet på ca 10 veckor var en evighet, men idag är 10 veckor ingenting! Vart tar tiden vägen? Jag tycket det var nyss som jag skrev ett inlägg här i bloggen, men det var 1 månad sedan. Då hade jag precis varit på min andra kurshelg i Reiki-healing. Nu har jag varit iväg på en kurshelg till, och har nu påbörjat min utbildning till att bli Reikimaster! I augusti är jag färdig, om allt går enligt planen!

Denna helg har jag lärt mig jättemycket igen. Bland annat göra en aura-rening, ge aura-massage, skingra förtätningar i auran så att energiflödet blir bättre & lägga upp behandlingsplaner. Jag har även lärt mig hur jag kan med healingen hjälpa människor med till exempel migrän och nervsmärtor. Jag har lärt mig hur jag balanserar chakran genom att öka eller minska flödet i dessa med hjälp av healingen. Ja, jag har lärt mig massa mer också, det var helt enkelt en underbar helg.

Jag har även startat upp ett företag, som heter VeRuLa. I skrivande stund finns det en företagssida på Facebook. Har du Facebook, så går gärna in och titta på sidan, och gilla den om det jag pysslar med intresserar dig. VeRuLa handlar om Reiki-healing, privata mediala sittningar och husreningar från ovälkomna andebesökare (likt som dom gör i programmet Det Okända)

Inom snar framtid kommer jag även släppa min hemsida för företaget. Adressen dit kommer bli verula.se Dit kommer jag sedan flytta min blogg, så denna sida kommer jag inom kort lägga ner. Men jag kommer givetvis skriva ett inlägg om det när så sker!

Nu sitter jag och längtar efter att posten ska komma, för i dag hoppas jag att de två böcker jag har beställt kommer. En bok om Chakran och en om kroppens meridianer. Detta är ju saker som berörs av healingen, så därför intresserar dessa ämnen mig. Jag vet mycket om detta redan, men mer kunskap är aldrig fel!

Jag har märkt hur de jag gjort tidigare i mitt liv, nu börja vävas ihop och helheten blir tydligare för varje dag som går.

Yogan, meditationen och mina mediala kurser visar sig nu komma till stor nytta när jag nu lär mig nya saker, såsom healingen. Jag förstår också varför jag gick kurser och lärde mig bland annat företagsekonomi. (detta gjorde jag då för att jag alltid har haft många idéer om att starta eget, men snubblat på att jag inte vet hur jag gör) detta var nog över 10 år sedan. Men nu är jag redo, och vet precis vad mitt företag ska pyssla med! Allt det jag brinner för! Mitt mediala jag, som jag har hållit lite för mig själv i alla år, får nu komma upp i ljuset. Jag har ju varit medial så långt tillbaka som jag kan minnas. Mitt första minne i detta, då var jag nog bara 6-7 år. I dag är jag 46 och kan med mina kunskaper hjälpa många. Dels att få kontakt med de på andra sidan & hjälpa dom att bli av med spökaktiviteter i deras hem. Men healingen så hjälper jag alla som vill till ett bättre mående, både fysiskt, mentalt och andligt. Yogan och meditationen, ja, den vävs liksom in i allt! Då jag många gånger kan referera till det och ge goda tips och råd i många fall.

Det känns som om mitt liv har varit ett enda stort pussel, där alla bitar legat utspridda, men nu börjar byggas ihop till en fin bild! Jag längtar så efter att få se hela pusslet när det är färdigt!

Kärlek!
V.

Kommentarer

comments