Helt ärligt så börjar bli lite orolig! Jag har alltid haft ett bra minne, kommit ihåg minsta detaljer även långt tillbaka i tiden. Men nu minns jag knappt ingenting längre.

Ska jag tala med någon i kontoret bredvid, så måste jag ha en liten lapp om vad jag ska prata om. Namn kan jag inte minnas alls längre.. jo, på de jag känt länge, men nya namn.. heeelt hopplöst! Om någon står bredvid mig på jobbet och ber mig göra ditt eller datt, så måste jag skriva ner det.. för annars kommer jag inte minnas vad det var jag skulle hjälpa dom med! Att handla utan shoppinglapp, helt poänglöst! Detta tycker jag är seriöst läskigt! Detta började för kanske drygt ett år sedan, men då trodde jag att det hängde ihop med stress, både på jobbet och hemma. Men nu, nu vet jag inte vad jag ska skylla på. På jobbet är det inte stressigt alls längre, och hemma.. ja där börjar rusten av huset kliva in i vinterpaus, och har, för att vara mig och min man, varit tämligen lugn hela året.

Vet ni, jag har faktiskt till och med skrivit blogginlägg här i juli och august, men glömt att publicera dom! Och nu är dom lite inaktuella, så jag tror jag kastar dom i stället!

Vad är det mer som kan påverka mitt minne, förutom stress? Är jag bara oengagerad? Nej, det kan jag inte tycka, jag vill ju komma ihåg, men det går bara inte.. Det är precis som om minnesbanken är full, både långtidsminnet och korttidsminnet! Vad jag ska göra åt det, det vet jag inte heller.. får nog ta och googla lite på minnesbrist i hjärnan.. Har du erfarenhet av detta själv, eller känner någon med samma besvär, berätta gärna för mig!

 

 

Kommentarer

comments