Ibland är det ju så att min energi inte alltid är på topp. Vissa dagar känns liksom lite onödiga. Det kan ju ha många orsaker. Att jag sovit dåligt, trubbel på jobbet eller med kärleken osv. Jag har liksom ”vaknat på fel sida” som det burkar kallas.

Idag är en sådan dag. Jag känner mig liksom lite kass, låg och hängig. Men jag gör allt jag kan för att inte visa det utåt. Det är ju inte de jag jobbar med som gjort att jag idag mår som jag gör.

Men jag blev precis lite påfylld av ett mejl som jag mottog av en säljare.

Det löd som följer;

”Hej Veronica, 

Jag vill passa på och tacka för ett trevligt samtal. Du har sån otroligt härlig energi =) 

Nedan finner du mina kontaktuppgifter för framtiden.”

 

Det fick mig att le för första gången i dag! 🙂

 

Så, jag vill bara påminna er om vad ett vänligt ord och lite positiv feedback till personer i din omgivning kan göra! Vi vet ju inget om den personens dag, och vad just han eller hon behöver höra!

Så jag vill slå ett slag för trevligt bemötande och snälla ord till vår omgivning. Har någon en fin tröja, säg det! Om du tycker att någon är trevlig, säg det! Ge komplimanger till höger och vänster! För vad är det värsta som kan hända? Att du gjorde någon glad! 🙂

 

Kärlek!

V.

 

Kommentarer

comments