Att jag gillar yoga är nog inget nytt för er som brukar läsa min blogg eller som känner mig. I går bokade jag in mig på nästa yogakurs som börjar i november. Jag ser så mycket fram emot den kursen, för den heter Chakrayoga!

Chakran är ju för mig känt bland annat genom Reiki-healingen. Det är mycket som händer med oss både mentalt och fysiskt om våra chakran är i obalans. Hur jag får chakran i balans genom healing vet jag. Även vilka kristaller som kan vara bra för olika chakrarelaterede problem. Men hur jag kan hjälpa mina chakran via yoga, det vet jag inte. Men snart vet jag! Nu längtar jag till november bara för det!

Kul att ha något skoj i den månaden som, förutom min födelsedag 🙂 annars är ganska trist!

Jag gjorde faktiskt en chakrabalansering med hjälp av Reiki-healing i helgen som var. Han som tog emot healingen, verkade mycket tagen av behandlingen och om ni frågar mig, fick han helt andra energier runt sig. Innan var han ganska speedad, lite förvirrande och ja.. helt enkelt i obalans. Annat var det efter chakrabalanseringen!

Så denna yogakurs som förhoppningsvis kommer lära mig många nya saker om chakrabalansering, ska bli så kul att delta i. Kanske kommer jag ha nya ”grepp” att lära ut till mina nära och kära.

Om ni vill läsa mer om vad du själv kan göra för att balansera dina chakran, så finns det anteckningar upplagda på VeRuLas facebooksida https://www.facebook.com/verula.se/notes

chakra_dancer

Kommentarer

comments