Vilken enerigifylld helg! Jag känner mig så otroligt tacksam!

Jag är tacksam över mina mediala kunskaper och över den kontakt jag har med mina helt fantastiska guider! Mest tacksam just i dag är jag nog över mina nyvunna kunskaper i healing, Reiki, vilken grej, vilken magi, vilken energi, vilka otroliga resultat!

Det känns som om jag har hittat hem på något sätt! Som om det är hit jag har varit på väg hela tiden! Som om det är detta jag är ämnad för att göra i kombination med mitt mediala arbete! Detta kommer bli så bra!

Vilka fantastiska människor jag har fått gå kurs med! Så fina, var och en på sitt vis! Nya kontakter och nya inputs! Älskar livet just nu!

Om två veckor ska jag påbörja min fortsättningsutbildning i Reiki, och jag längtar redan!

Jag har så många tankar och upplevelser som jag känner att jag behöver sortera, så jag kommer garanterat återkomma i ämnet Reiki, men ville bara berätta att detta var helt magiskt!

Att få möjligheten att ge healing till någon som så starkt behöver det, så att hon efter en behandling känner ett sådant stort välbefinnande och lugn så hon blir tårögd, det är magi! Att få vara den som ger någon ett sådant välbehag, det är en ynnest!

Jag känner stor tacksamhet till mina kunskaper, och att får vara ett språkrör för de på andra sidan och en kanal för den helande energin!

Tacksamhet är dagens ord!!

Kärlek!
V.

Kommentarer

comments