I kväll gav jag min första behandling i Reiki healing efter helgens kurs! Vilken känsla! Vilken energi! Den är magisk! Reiki måste upplevas för att förstås. Jag känner sådan stor tacksamhet att fått möjligheten att lära mig detta och längtar så tills de att fortsättningskursen mot Masterutbildningen börjar!

Reikins fem levnadsprinciper
Idag ska jag släppa oro
Idag ska jag släppa ilska
Idag är jag fylld av tacksamhet
Idag ger jag mig hän i mitt arbete
Idag ska jag vara vänlig mot alla
Dessa fem levnadsprinciper anammade jag omedelbart och omedvetet! Jag kände detta redan under kursen första dag och känslan förstärks mer och mer. Jag blir lugn och trygg när jag ger Reiki och när jag tar emot Reiki. 
Denna healingform gör så mycket mer, men jag kommer inte gå in på allt i samma inlägg, utan portionerar ut lite information i taget! Detta gör jag för att jag vill att allt ska ramla på plats hos mig själv först, innan jag ger ut så mycket information. Jag vill känna mig säker på vad jag skriver, så jag inte har missuppfattat något så här i början av min utbildning. 
Jag hoppas verkligen att jag kommer få möjligheten att låta många människor få uppleva det fantastiska i denna behandlingsform!
Visste ni förresten att Reikihealing är godkänd som friskvård av skatteverket? 
Nu ska jag lägga mig och ge mig själv lite healing innan jag somnar. För jag har redan märkt att min huvudvärk minskat, att jag sover bättre och är mer positiv i allmänhet och mer lycklig hela vägen inifrån i synnerhet! 
Så nu är det dags att ge mig själv en dos av denna energi! 
Kärlek!
V. 

Kommentarer

comments