För lite drygt en vecka sedan så snubblade jag över en, för mig, ny tandkrämsprodukt. Det var en tandkräm från Colgate, Max White heter den. Den utlovar vitare tänder redan efter 5 dagar, men för max effekt så skulle man komplettera med deras egna tandborste som även innehåller en ”pasta” för att påskynda blekningen.

För ett antal år sedan, när jag hade varit rökfri i kanske 2 år, så kostade jag på mig en tandblekning. Visst blev resultatet bra, men det kostade många pengar..

Nu är det ju så tragiskt att jag började röka igen, vilket sätter många spår, inte minst på tandfärgen. Så jag tänkte, varför inte prova denna tandkrämsprodukt!

Så jag lättade på plånboken och betalade dyra pengar, dyrt om man jämför med andra tandkrämer, men billigt om man jämför med tandblekning. (Är glaset halvfullt eller halvtomt?)

Nåväl, jag provade denna produkt direkt när jag kom hem! Först skulle man borsta tänderna som vanlig med tandkrämen i tuben. När det var klart skulle man ta den lilla extraprodukten, som hade sin finurliga placering i tandborsten. Vrida två snäpp och gnugga på tänderna i överkäken, och sedan två nya snäpp och göra detsamma på tänderna i underkäken. Obs, inte skölja efter detta.

Och vet ni! Jag tyckte mig märka en skillnad direkt faktiskt! Nu när jag har använt denna i drygt en vecka, så tycker jag att mina tänder inte alls har samma missfärgning som innan och nästan är i samma status som dom var när jag hade blekt dom när jag hade slutat röka!

Så jag vill verkligen slå ett slag för denna produkt då den har varit över min förväntan! Andra tandkrämer med Whitening-effekt, kan jag inte säga hjälper ett smack! Men denna gör det!

Nu har jag ingen före och efterbild att visa, så ni får helt enkelt tro mig!

Kärlek!

V. med ett lite vitare leende!

Ps. jag har en plan på att sluta röka igen, och jag jobbar på det i skrivande stund, så kommentarer på rökningen undanbedes tacksamt! Ds.

Kommentarer

comments