Dom sa precis på nyheterna att dödsfallen i kol ökar kraftigt bland äldre kvinnor. Jag hajja inte.. minskar dödsfallen av drunkning i olja då? Eller är det inte så många som dör i vedhögen eller bland pelletssäckarna lägre? Hur många har ens en hög kol hemma att dö i?

Jag vet, jag har en morbid humor, och jag är ledsen om någon blir illa berörd! Det är inte min avsikt! 
För 2 år 2 månader och 9 dagar sedan slutade jag röka! Eller, jag gjorde ett rökuppehåll då som fortfarande håller i sig. Jag är jättestolt över mig själv faktiskt och kan inte begripa hur jag kunde hålla på med rökning i så många år utan att förstå! Idag, som icke rökande rökare ser jag på rökning med helt andra ögon… men nu ska inte detta bli en lång predikan om att man inte ska röka, för det tror jag alla redan vet. Utan jag vill mest hylla mig själv och alla andra som klarat av att sluta. Jag vill ge oss en stor applåd och höja upp oss till skyarna. För det är stort att bryta de mönstret! 
Alla som vill sluta måste hitta sitt sätt, men jag vill bara tala om att de som till slut, efter många många misslyckade försök, fick mig att klara av det var läkemedlet Champix. Om du vill veta mer om detta, så tala med din läkare. 
Nu, vill jag avsluta med en hyllning till mig själv och alla andra som klarat av att sluta! 
Heja oss icke rökande rökare och låt mig få fortsätta få njuta av den friska luft jag idag omger mig med! 
Kärlek!
//Verula

Kommentarer

comments