För ett par helger sedan så var jag iväg på tidningen Nära´s andliga kryssning. Det var tredje året jag åkte med på denna kryssning. Jag var på flera storseanser.

Det jag reflekterade över i år var hur olika de tre arbetar.

2016-10-09-19-23-47Eva Olsson, ett fantastiskt medium, är ganska teatralisk när hon lämnar sina hälsningar. Hon lever sig in med hela kroppen och själen med den från andra sidan hon har med sig. Det är otroligt underhållande att lyssna och framförallt se Eva under en storseans. Hon jobbar på de sättet att hon får en kontakt och därefter går fram till på mottagaren i publiken och frågar om hon får prata med den personen. Budskapen hon lämnar verkar falla väl på plats, inte alltid, men då menar Eva på att dom ska ta med sig informationen hem, fundera i lugn och ro och eventuellt tala med släkten och vänner, som kan hjälpa till att tolka hälsningen! Eva är en favorit sedan förr för mig! Härlig positiv energi omger henne! Hoppas att jag någon gång får en hälsning via Eva, för det skulle vara superkul!

 

 

2016-10-10-12-24-18Jag var även på en storseans med Pamela Gunnarsson. Även hon var helt magisk, men jobbade på ett annat sätt än Eva. På Pamelas seans så fick de som önskade kontakt, räcka upp handen (jag räckte också upp handen) så valde hon ut någon. För mig verkade hon välja helt slumpmässigt. Hon frågade vem personen önskade kontakt med, till exempel mamma, farmor, make osv. Hon verkade, varje gång, lyckas med att få kontakt med den som efterfrågades, och jag upplevde det som åhörare, mycket träffsäker i sina budskap. Detta imponerade på mig, då jag inte kan välja vem jag vill få kontakt med när jag har haft seanser. Men och andra sidan så kan jag ju tillkalla hjälp från nära anhöriga när jag känner att jag behöver deras expertis privat… så egentligen vet jag inte om jag skulle kunna detta, då jag aldrig har försökt tillsammans med någon annan.. Hum, nu fick jag något att tänka på, kanske ska jag prova på någon villig försöksperson. Jag kan ju inte säga att jag inte kan, om jag aldrig har provat! Energin runt Pamela upplevde jag som otroligt trygg och balanserad. Önskade så att jag hade blivit vald, då det skulle va kul att få kontakt med pappa, via ett annat medium än mig själv. Det måste ju bli något helt annat de, än att ha en dialog direkt med pappa. Jag inbillar mig lätt, när det är en kommunikation med mig själv, att jag hittar på det jag vill att pappa ska säga till mig. Skulle va kul att se om hon fick in samma som jag får.

 

2016-10-10-13-11-45Den tredje personen vars storseans jag var på var Andreas Österlund. Ett relativt nytt ansikte i tv-programmet ”Det okända”. Men han har jobbat som medium i många år. Hans arbetssätt var inte likt varken Evas eller Pamelas. Han jobbade på så vis att han kopplade upp sig, fick kontakt och började berätta och prata om vad han fick till sig. Sedan fick publiken ge sig tillkänna om det var något dom kände igen. Ibland så var det ingen som kände igen det han talade om. Men det betyder ju inte att han haft fel, utan mer att det kanske kräver lite tankar och funderingar i lugn och ro, innan budskapet når sin mottagare. Andreas önskade att om ett budskap når fram till dess mottagare i efterhand, så ville han få veta det, annars skulle han gå och funderar mycket på budskapet och vem mottagare borde vara. När han fick kontakt med mottagaren, så verkade denna mycket nöjd med vad han hade att berätta. Jag tror verkligen att Andreas är vass på det han gör och är ett mycket duktig medium. Tyvärr så var det inget jag kände igen, hade gärna velat att det var de! (Jag var faktiskt på två storseanser som han höll i under resan) Energin runt Andreas var mycket lugn, fin och nästan vacker!

Men ibland tycket jag det blev lite ”surrigt” då han blandade in de bilder han fick i sin *”rebus” för att leverera det han har att förmedla. Det blir lite förvirrande. Andreas seanser var roliga att gå på, och det var intressant att se hur han jobbade. När jag kom hem efter resan så var han med på kvällens avsnitt av ”det okända” i Grinduga, en liten ort mycket nära Gävle där jag bor, och han jobbade på samma vis där, som när han hade seanser. Jag gillar Andreas och hoppas få se och höra mer av honom.

*Med rebus menar jag att det är de bilder, känslor, ljud, dofter och annat som, i alla fall jag får, för att förknippa vissa platser osv till rätt ställe. Till exempel så skulle jag kunna få en doft som jag förknippar med min farmor, och då ställer jag vidare frågor till anden, och då kan det visa sig att det är en farmor jag har kontakt med. Men jag berättar inte för den jag lämnar budskap till, hur min farmor luktade, för det är inte relevant. Eller jag kan se en bild på mitt barndomshem, och då är det ju inte viktigt att berätta hur det ser ut, utan mer tänkt att jag ska dra en slutsats till antingen andens barndomshem eller mottagarens barndomshem. Förstår ni hur jag menar?

Min summering av dessa seanser, är att alla medium är olika. Jag har förvisso vetat det själv, och brukar säga det till mina kunder. Att sätter du två medium i samma rum, så kommer dom med stor sannolikhet uppleva olika saker. Att vara medium är, i alla fall för mig, en förstärkning av hur jag är ”privat” Till exempel så är jag privat dålig på att komma ihåg namn, och har därtill svårt att få fram namn på andarna. Men jag är otroligt empatisk, och sniffar lättare upp andarnas humör och känslor. Det är liksom bara så det är. Vi är alla olika, och tur är väl det! Tänk vilken tristess det skulle bli om alla var lika, i allt!

Malin Berghagen skulle ha varit med på denna resa men blev tyvärr sjuk. Det var otroligt synd, för henne hade jag gärna lyssnat på! Men, jag fick lyssna på Tommy Nilsson som var där och underhöll oss på kvällen. Det var magiskt och underbart!

Jag var även på några föreläsningar, men de tänker jag inte ta upp i detta inlägg.

Här kan ni läsa om föreläsarna eller de som hade seanser, se programmet och få en känsla av hur det är på dessa kryssningar. http://www.naraskryssning.se/sidor/na-program (Öppnas i samma fönster, så klicka på ”backpilen” för att komma tillbaka till detta inlägg)

Nu har jag varit med på denna kryssning tre år i rad, och känner att nästa år gör jag nog en paus. Men för er som inte varit med på den, så gå in och boka för det är en rolig upplevelse!

Kärlek!

V.

Jag inväntar ett ok från Eva, Pamela och Andreas på att få publicera bilder på dom som jag tog på båten. Om det blir ett ok, kommer jag att lägga in dom i efterhand. 🙂 

Kommentarer

comments